Put new plugs on 98 lesabre today.post with pics

Joined
Aug 8, 2005
Messages
1,693
Location
stamford, CT
Some photos I just took,from hours ago,changing my spark plugd!these are the old ones.I estimated,about 25,000 miles on them,in 3 1/2 years. 98 lesabre. These were amazon.coppers. Ac delcos. Green wording. I got really good mileage. About 254 miles with Lucas adfitive,every tank.winter, MMO.evetytank. Car ran fine,but hesitated for a second, after lights. Starting ,cold,sometimes turns,then stops.2nd turn,starts.
I put autolite platinum in. except...the rear right cylinder,number 6 I think? I'm pic,it broke.I tightened too much. Used the old a.c. Delco copper for now.
Put new wires on. Prestolites,from advance auto..carquest. Car turns over instantly! Took for drive,she wants too just keep going and going..
The old wires,as delcos, amazon...3 came off with the center electrodes of boot,still attached too plug.
wanted too share with everyone,andsee,how best to those amazon a.c. Delco plugs look! .their 41-606 I belive.
 

Attachments

  • IMG_20210614_204029.jpg
    IMG_20210614_204029.jpg
    80.9 KB · Views: 69
  • IMG_20210614_204226.jpg
    IMG_20210614_204226.jpg
    87.3 KB · Views: 72
  • IMG_20210614_204202.jpg
    IMG_20210614_204202.jpg
    96.5 KB · Views: 68
  • IMG_20210614_203957.jpg
    IMG_20210614_203957.jpg
    82 KB · Views: 72
  • IMG_20210614_204202.jpg
    IMG_20210614_204202.jpg
    96.5 KB · Views: 68

ziggy

Thread starter
Joined
Aug 8, 2005
Messages
1,693
Location
stamford, CT
The electrodes were still thier,slightly slope eroded. Factory plugs originaly,we're platinums,but changed too iridiums early 2000,s.
 
Top