why do I have to log in so much

Status
Not open for further replies.
Are you running your browser in privacy mode? Also there is a check box on the log screen to “remember me”. That cuts down the log ins as well
 
Originally Posted By: PimTac
Are you running your browser in privacy mode? Also there is a check box on the log screen to “remember me”. That cuts down the log ins as well
can not find remember me
 
Even with remember me and not in privacy mode, sometimes it remembers, sometimes not. Switching between computers doesn't help. Opening links doesn't help either.
 
yep longtime issue here.. luckily not a major one.. just use a password manager and just click login as needed.
 
Originally Posted By: Quattro Pete
It remembers me for exactly 1 week. That's how long the BITOG cookie lives.
That’s my experience as well.
 
Just clicked on an email notice for a topic and it went to it OK, logged in. When I was done reading hit the active topics link at the top and I had to log in. Seems more based on a count of how many times you come to the site? I don't really know and clean out my cache everyday.
 
Originally Posted By: wwillson
We've made a change that could trigger this. Please make sure your links to BITOG are: https://www.bobistheoilguy.com Wayne
Thanks Wayne. I wasn't being logged out but it would say I wasn't logged in, but if I clicked on a menu item I was automatically signed in. I have a bookmark going to the "forum list" and updated it, works good now.
 
Recently I must sign in every time I visit the site. I can leave now, come right back and must sign in again. No biggie but mildly irritating.
 
I have to log in every time I visit. Even being logged in right now to post this, I clicked on the link above and shows me not logged in. Yet when I click to read page 2 of the post, I am logged in. I have just gotten used to the fact I have to log in every time I visit (and yes, I have the https:// link saved). Windows 7, Windows 8, Windows 10, on my iPad, Chrome, IE, Safari, does not matter.
 
Originally Posted By: blupupher
I have to log in every time I visit. Even being logged in right now to post this, I clicked on the link above and shows me not logged in. Yet when I click to read page 2 of the post, I am logged in. I have just gotten used to the fact I have to log in every time I visit (and yes, I have the https:// link saved). Windows 7, Windows 8, Windows 10, on my iPad, Chrome, IE, Safari, does not matter.
It's not just the https part. The url has recently changed. You have to use this specific one to enter the forum: https://www.bobistheoilguy.com/forums/ubbthreads.php/forum_summary If you are using a bookmark to enter the side, you need to edit and update that bookmark as well.
 
my bookmark is www.https://www.bobistheoilguy.com/forums I will change it to the one you have and see if that helps. problem is if I search google for something and it links to here, I again have to log in. Never have that issue with any other website.
 
The only time I ever am "logged out" in the middle of a session is if I go to certain links within the site, as to some thread links, and find I'm not "logged in" in that thread, but am elsewhere. I haven't looked closely enough as to why that might be, though.
 
Originally Posted By: wwillson
We've made a change that could trigger this. Please make sure your links to BITOG are: https://www.bobistheoilguy.com Wayne
When you use this link to bookmark BITOG you will not have to sign in multiple times. So far my son and I have only had to login one time after using said link. thumbsup USA
 
Status
Not open for further replies.
Top